Pages

Subscribe:

26 Aralık 2012 Çarşamba

Sebzeli ve Soyalı Piliç Tarifi




MALZEMELER
500 gr kemiksiz tavuk gögsü (küçük parçalar halinde dogranmis)
60 gr (4 çorba kasigi) margarin
2 taze sogan (ayiklanip, ince dogranmis)
100 gr mantar (islak bir bezle kurulanip, ince dogranmis)
2 adet sivribiber (sap ve çekirdekleri temizlenip, iri dogranmis)
100 gr taze fasulye (kilçiklari ayiklanip, dogranmis)
2 çorba kasigi soya sosu
1 çorba kasigi süzme bal
YAPILIŞI
Margarini bir tavada eritin. Taze sogani, sivribiberi, mantari ve taze fasulyeyi katip, 3-4 dakika daha fasulyeler hafif diri kalacak biçimde sik pisirin. Soya sosunu katip, harli ateste 3-4 dakika sik sik karistirarak
pisirin. Tavuk etini, beyazbiberi ve bali ilave edip 3-4 dakika daha yine sik sik karistirarak pisirin. Sebzeli ve soyali pilici önceden isitilmis tabaklara aktarin. Sicak olarak servis yapin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız