Pages

Subscribe:

15 Aralık 2008 Pazartesi

Kivili Taş Kadayıf

Malzemeler
8 Adet taş kadayıf
2 Su bardağı tozşeker
2 Su bardağı su
2 Çorba kaşığı hindistancevizi
1 Su bardağı çırpılmış krem şanti
1 Adet kivi
Yumurta
Mutfak
Zorluk 2
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Kadayıfların kenarını çıkarın.
Çırpılmış yumurtaya bulayıp, kızartın.
Ayrı bir tencerede şeker ve suyu kaynatın.
Kızarttığınız kadayıfları şerbetin içine atın.
Kısık ateşte kadayıflar suyunu çekene dek pişirin ve soğumaya bırakın.
Hindistancevizine bulayın ve servis tabağına alın.
Ortalarına krem şanti koyun.
Krem şantinin üzerlerini kivi dilimleri ile süsleyip, servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız